oac logo

  • forside1
  • forside2
  • forside5
  • forside6
  • forside3
  • Forside

Wow - en formiddag

Wow - en fantastisk formiddag på Stubbekøbing Efterskole! Skønt at kunne fortælle påskens budskab - og trylle for eleverne - og lave papirfoldning mm sammen med dem!

Udskriv E-mail

Vi glæder os

De seneste måneder har desværre været præget af mange begrænsninger i det danske samfund som følge af coronavirus. Vi har derfor ikke kunnet deltage i fysiske arrangementer, hverken i kirker eller missionshuse eller på gaden. 
Til gengæld har der været tid til fordybelse i forskellige emner, forberedelser og oprydning. MEN nu hvor foråret kommer og indbyder til udeliv, glæder vi os ekstra meget til, at vi igen kan komme ud og møde mennesker med evangeliet om Jesus.

Udskriv E-mail

Fortællingen om Jesus

I slutningen af maj 2021 udgives denne flotte bog på dansk. 
I bogen kan du læse om Jesus,
» om hvem Han var,
» om hvad Han sagde,
» om hvad Han gjorde,
» og om hvorfor Han kom til jorden.

Læs mere ...

Udskriv E-mail

Sommerteam på Gammelbro Camping 2021

Igen i år ser vi frem til at tilbringe et par uger på Gammelbro Camping i Sønderjylland. For at nå vores mål om at møde campinggæsterne med budskabet om Jesus har vi brug for et team på 15-20 personer, der gerne vil kombinere et par uger på Danmarks største campingplads med en frivillig opgave med at dele evangeliet med børn og unge. I år er det i ugerne 27 og 28. Datoerne er 5. til 16. juli 2021. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 21757720, hvis du ønsker at høre mere.

Udskriv E-mail

Taknemmelighed

Vi er fyldt af taknemmelighed over det økonomiske resultat for 2020. Vi fulgte økonomien med en vis spænding i løbet af året, da vi desværre oplevede, at mange aftaler blev aflyst. Gud gjorde alle vores bekymringer til skamme. TUSIND tak til alle jer, der har givet - og til jer, der har givet ekstra gaver, så vi faktisk kom ud af året med et overskud!

Vi er også taknemmelige for, at vi endnu engang fik del i udlodningsmidlerne fra Tips & Lotto. Vi fik et beløb på godt og vel kr. 52.000 i 2020.

Også i 2021 har vi brug for jer. Det er muligt at indbetale til OAC Danmark enten via MobilePay på nr. 59725 eller bankoverførsel til konto 3733 - 6043038. Der skal på forhånd lyde en STOR TAK for enhver gave.

Udskriv E-mail

Julegaver

Mange tak til jer, der trofast giver til vores arbejde. I har været en uvurderlig hjælp – ikke mindst i år. 
Mange arrangementer har været aflyst, og dermed har vi kun få gange haft mulighed for at lave indsamlinger og bede om honorar. Normalt får vi en pæn andel af indtægterne til at dække både løn og administration ad den vej. 
Derfor har vi haft brug for ekstra gaver. TUSIND tak til jer, der allerede har givet ekstra gaver. Tak også til jer der vil hjælpe os med at indsamle en stor julegave i år. Se mere her

Udskriv E-mail

Flere artikler ...