oac logo

  • forside1
  • forside2
  • forside5
  • forside6
  • forside3

Materialer til uddeling

Hvad skal jeg give til en person, der er interesseret i at lære Jesus bedre at kende? Sådan bliver vi jævnligt  spurgt. Her er en lille samling af materialer, som er velegnede at dele ud til venner eller i forbindelse med et udadrettet arrangement:

Traktater
Indre Mission har lavet mange traktater. Kontakt Indre Missions Hus www.indremission.dk - tlf. 82 27 12 04 (missionssekretæren).
Her er nogle af de traktater, der er udgivet: JesusNet.dk, Kvit og frit, MiniMagazine: Hvem er Jesus, Han levede sundt, Påskemysteriet og Hvad stoler du på.

Der er flere steder, hvor man kan skaffe traktater på mange sprog. Se bl.a.: American Tract Society www.atstracts.org, Lifewords www.lifewords.info
Living Waters www.livingwaters.com

 

Andre materialer

han_gjorde_det Han gjorde det for dig
Af Max Lucado. En meget fin bog, som både fortæller historien om Majken og hendes far - men mest om forholdet mellem vi mennesker og vores far. Den fortæller stærkt "Hvad Gud gjorde for at vinde dig tilbage". Udgivet på Lohses Forlag www.lohse.dk Pris kr. 35,00 - men ved køb af 25 stk. er prisen kr. 15,00
bible-omslag-street Street Bible
Det Nye Testamente i et flot layout. Ud over bibelteksten er der en del vidnesbyrd fra personer, der tror på Jesus.
Kan købes hos YFC www.yfc.dk
bibellaeserringen Hjælp til bibellæsning
Hos Bibellæserringen www.blr.dk kan man købe små hæfter, der giver en enkel og god hjælp til mennesker, der ikke er vant med at læse i Bibelen. Det er også muligt at få bibellæseplaner på forskellige sprog..
jesus_dvd DVD Jesus - manden, der ændrede historien
Den fantastiske "Jesus-film", som bruges over hele verden. Fortæller historien om Jesus fra hans fødsel til hans opstandelse på en meget fin måde. Kan købes hos Lohse Movie - Pris kr. 99,00
den_fortabte_son DVD Den fortabte søn
En filmatisering af Jesu lignelse om Den fortabte søn. Manuskriptet til filmen er lavet af Kenneth E. Bailey, der er professor i Det Nye Testamente. Han bor nu i USA, men har i omkring 40 år boet i Mellemøsten. Her har han opdaget dybder i denne historie om Guds grænsesprængende og udadfarende kærlighed til de to fortabte sønner.
bible-omslag-biker

Biker Bibelen
Det Nye Testamente i et flot layout med mange vidnesbyrd af mennesker, som både tror på Jesus og er interesserede i motorcykler.
Kan købes hos MC Kilden www.mckilden.dk

jesusnet JesusNet.dk
I mange tilfælde vil det være meget godt at henvise en person til at finde svar på www.JesusNet.dk. Her er der mange aktuelle artikler, svar på mange af de spørgsmål, som folk er optaget af og der er mulighed for at stille sine egne.
   
 

 

   
   

Udskriv E-mail