oac logo

  • forside1
  • forside2
  • forside5
  • forside6
  • forside3

Copenheaven - på Copenhell

Vi var på Copenhell 24.-25. juni. Begge dage havde vi mange gode samtaler om tro og fik lov til at bede for flere. Daniel Mikkelsen fortæller, at han personligt delte 4 eksemplarer af Det Nye Testamente ud til interesserede. Vi er fulde af taknemmelighed til Jesus for disse muligheder. Bed gerne om, at Biblerne må blive læst, og at Gud vil vise sig for dem, som læser.
Daniel fortæller videre, at han også fik brugt sit tale-male-bræt. Han holdt to tale-male-prædikener hver dag. Det var overvejende den sidste dag, at gæster på musikfestivalen stoppende op for at lytte. Den sidste dag var der endda nogle af dem, vi stoppede, som gerne ville se hvad et tale-male-bræt er for noget. De blev derfor og ventede, til Daniel var klar, og de blev under hele præsentationen, hvor der også var flere som stødte til. Det en virkelig god oplevelse. Bed gerne for dem, som har hørt Guds ord under disse tale-male-prædikener.
Fredag mødte Daniel en festivalgæst, som var meget åben for evangeliet. De havde en god snak undervejs hen til indgangen, og Daniel gav ham Det Nyt Testamente. Desværre fik Daniel ikke givet sine kontaktoplysninger videre, fordi festivalgæsten skulle videre for at høre noget musik. Derfor bad vi Gud om, at vi måtte møde ham igen. Da der var omkring 20,000 deltagere på festivalen, var det som at finde en nål i en høstak. Alligevel var han dagen efter en af de allerførste, vi mødte, og han fik Daniels kontaktoplysninger. Tak Gud for, at han lod vore veje krydses, og bed for denne festivalgæst om, at han må have frimodighed til at tage kontakt.
Alt i alt var det et par rigtig gode dage, hvor vi fik delt evangeliet med mange på trods af, at vi pga. sygdom måtte tage hjem før tid.
Mange tak for jeres forbøn!

Udskriv E-mail