Gud har brugt mig som redskab

Skrevet .

Vi har bedt Daniel Mikkelsen fortælle lidt om sit arbejde: "Jeg har været på gaden nogle gange, hvor jeg har haft gode samtaler med folk. Tirsdag den 24. februar 2015 var jeg også på gaden. Denne gang gjorde jeg noget, jeg ikke før har gjort helt på samme måde. Jeg tog sammen med et par stykker fra mit studium ned på Strøget. Her holdt jeg en tale om, at Gud kan give en fred, som holder, også selvom der er ufred, også selvom vores liv ikke kan forudsiges. Det var virkelig en god oplevelse – også selvom der ikke var forbipasserende, der stoppede op for at lytte i længere tid. Vi fik dog efterfølgende en fin snak med et par slovakker, som havde siddet bag mig, mens jeg forkyndte. De havde ikke fanget alt, hvad jeg sagde, men de havde fået med, at jeg talte om Jesus. Jeg er overbevist om, at Gud 

daniel m ballonhar brugt mig som redskab til noget, selv om jeg ikke ved præcis hvad. Tak om I vil bede for de to slovakker.

Jeg har også været på to kurser og en konference. Det første var et ballonkursus i februar måned, hvor jeg lærte at lave ballondyr. Det var meget inspirerende at prøve. I marts var jeg på tryllekursus. Det var yderst lærerigt og gav mig noget, jeg formodentlig vil kunne bruge fremover i min tjeneste."

Udskriv